Lisanne haar ervaringen als coördinator verenigingsmanager openbaar bestuur

maandag 27 december 2021

Werken bij Cantrijn in de wereld van verenigingen en samenwerkingsverbanden. Het is een aparte tak van sport, maar wel een hele leuke. Wil je weten hoe het Lisanne de Visser vergaat in ons cluster openbaar bestuur? Lees gauw verder.

Lisanne

“Als verenigingsmanager binnen cluster openbaar bestuur vervul ik een centrale rol richting onze opdrachtgevers. Alle bureautaken coördineer en organiseer ik. De uitdaging is dat ik mee mag denken hoe verenigingen of samenwerkingsverbanden het beste ingericht kunnen worden. Tijdens mijn aanwezigheid bij bestuursvergaderingen word ik actief betrokken bij het te voeren beleid en adviseer ik het bestuur ook. Veelal uit zich dit in het schrijven van notities en het ontwikkelen van actieplannen rondom bijvoorbeeld organisatiestructuur, ledenbinding en communicatie. Waarom ik met iedere dag met plezier naar mijn werk ga? Door het vele schakelen tussen de verschillende opdrachtgevers en de uitdagingen die zij hebben. Hiermee is mijn dag echt iedere dag anders en bovenal nooit saai. Een absolute uitdaging als je een achtergrond in bestuurskunde en rechten hebt.

Denk je nu: dit is echt wat voor mij!! Laten we dan vooral snel contact met elkaar hebben. We hebben namelijk een leuke vacature binnen mijn cluster.”

Bekijk onze Instagram voor een sfeerimpressie van het werken bij Cantrijn!

Instagram
1
Sluiten