Maak kennis met Leopold van Well

woensdag 25 mei 2022

Maak kennis met Leopold van Well, junior bestuursadviseur binnen Cantrijn. Wij zijn bij Cantrijn werkzaam in de wereld van verenigingen en samenwerkingsverbanden. Een hele interessante branche. Ben jij benieuwd hoe het Leopold vergaat in ons cluster openbaar bestuur? Lees snel verder!

Mijn kerntaak is het inhoudelijk advies geven aan het bestuur van verschillende verenigingen en samenwerkingsverbanden. Door middel van deze adviezen denk ik mee over de beste inrichting van een vereniging of samenwerkingsverband. Dit uit zich in het schrijven van adviesrapporten over bijvoorbeeld organisatiestructuur, procesbeschrijving en communicatie. Daarnaast coördineer en organiseer ik de bureautaken voor onze opdrachtgevers, een centrale rol die mij de inzichten geeft waarop ik inhoudelijk adviezen kan baseren.

Waarom is werken bij Cantrijn voor jou zo interessant?

Wat werken bij Cantrijn voor mij aantrekkelijk maakt is dat ik voor verschillende klanten binnen het publieke domein werkzaam ben. Dit maakt de onderwerpen en opdracht waar ik mee bezig ben divers en uitdagend. Echt van alles wat!

Mijn aanwezigheid bij de bestuursvergaderingen van de klanten maken deze functie erg interessant. Ik ontmoet veel verschillende mensen, wat ik heel erg leuk vind! Naast dat het leerzaam is, vergroot ik hiermee ook mijn netwerk.

Daarnaast leer ik in deze functie voortdurend nieuwe dingen, zoals bijvoorbeeld het organiseren van congressen en andere evenementen. Dit zorgt voor een goede afwisseling met de adviesrol die ik heb.

Lijken deze werkzaamheden jou leuk en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wellicht zie ik je dan binnenkort op kantoor!

Sluiten