Nieuws

Wij zijn onze klant

maandag 11 januari 2021

Cantrijn verzorgt voor verenigingen, instellingen, bedrijven en projectorganisaties bij alle voorkomende ondersteunende activiteiten. Al vijfentwintig jaar lang. Een mooie gelegenheid om met Ingrid Cantrijn en Edward van der Meijden stil te staan bij de gedrevenheid achter een unieke organisatie.

Lees meer

Week van de vereniging

donderdag 19 november 2020

De Nederlandse Associatie (DNA) viert dit jaar haar vijfjarig jubileum. Dit doen zij o.a. met "de Week van de Vereniging". Mooi om een week lang stil te staan bij allerlei ontwikkelingen die verenigingen meemaken. Als enthousiaste partner vieren wij dit jaar ook ons jubileum. Al 25 jaar mogen we verenigingen ondersteunen op het gebied van secretariaat, administratie, kwaliteit en communicatie. Ook organiseren wij al jaren allerlei bijeenkomsten voor verengingen. Juist in deze bijzondere tijd gaan wij nog een stap verder!Door COVID-19 kunnen we elkaar niet zo makkelijk fysiek ontmoeten. Toch is het zó belangrijk om wel contact met je leden te houden. Daarom helpen wij je graag met het organiseren van jouw online bijeenkomst, ALV of webinar. Volledig online of in een hybride vorm, het is allemaal mogelijk. Wij denken graag met je mee! Wist je dat: Je via Meet and C (label van Cantrijn Groep) ook vergaderruimtes en flexplekken in Gorinchem kunt reserveren? Groepen tot 20 personen kunnen elkaar op deze manier toch ontmoeten en samenwerken, binnen de COVID-19 richtlijnen. We via cMember (label Cantrijn Groep) een community management platform bieden, genaamd Semble. Hiermee kun je op een interactieve manier communiceren met je achterban en met elkaar in contact blijven. Wil je ook graag meer contact houden met jouw achterban? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer

25 jaar Cantrijn

dinsdag 1 september 2020

We hebben iets te vieren. Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat Ingrid Cantrijn voor zichzelf begon. Inmiddels bieden we met een kleine 40 medewerkers dag in dag uit ondersteuning aan tal van vormen van samenwerking. Van verenigingen, stichtingen, projectorganisaties, communities tot aan kleine ondernemingen. 25 jaar is een mooie mijlpaal waar we een geheel jaar aandacht aan gaan schenken. Uiteraard op gepaste wijze met diverse activiteiten voor onze medewerkers, relaties en klanten. Een van onze activiteiten is het uitbrengen van een "Cantrijn magazine" die later dit jaar zal verschijnen.Langs deze weg willen we ook alle klanten bedanken voor het vertrouwen en hopen op een mooi jubileumjaar samen.

Lees meer

Jouw ALV en andere bijeenkomsten volledig online georganiseerd!

woensdag 22 april 2020

Al 25 jaar organiseert Cantrijn ALV’s en tal van andere bijeenkomsten voor verenigingen. We weten dus wat er allemaal bij komt kijken. In de komende tijd zullen tal van verenigingen hun ALV online willen organiseren. Maar hoe doe je dat nu op een slimme manier, zodat het sowieso technisch al probleemloos verloopt voor zowel het bestuur als de deelnemers? Cantrijn kan je hierbij perfect helpen! We bieden ‘online meeting support’ voor een vast all-in tarief vanaf € 995,- excl btw. Cantrijn ‘organiseert en produceert’ jouw online bijeenkomst. Dit houdt in dat onze ervaren producers je compleet ontzorgen bij:

Lees meer

Samen slimmer

woensdag 18 maart 2020

Ook binnen Cantrijn hebben we uiteraard alle maatregelen genomen die verspreiding van het coronavirus tegengaan. Zo werken inmiddels nagenoeg al onze collega’s van huis uit. Deze mogelijkheden hadden we gelukkig altijd al, dus daarom waren we goed voorbereid op deze uitzonderlijke situatie. Onze dienstverlening gaat dan ook door, zoals je van ons gewend bent.In lijn met alle adviezen van de overheid en het RIVM sturen we er op aan om fysieke afspraken met klanten en andere relaties om te zetten in telefonische en/of video-afspraken. Hiervoor zijn een breed scala aan online tools beschikbaar, variërend van oplossingen voor kleine teambesprekingen tot het houden van algemene ledenvergaderingen met tientallen deelnemers. We zetten deze uiteraard graag voor je in. Informeer bij jouw vaste contactpersonen binnen Cantrijn naar de mogelijkheden. Er kan heel veel meer dan je wellicht denkt!

Lees meer

Corona platform Gorinchem via Semble

maandag 16 maart 2020

Mooi dat we de regio Gorinchem hebben kunnen helpen bij het opzetten van het corona platform Gorinchem voor bedrijven. De gemeente Gorinchem en IKG hadden naar aanleiding van een overleg vorige week de behoefte geuit om met alle bedrijven in regio Gorinchem in contact te staan. In deze tijd is het delen van kennis van onschatbare waarde. D.m.v. Semble zijn we in staat geweest dit in een dag op te zetten. Bedrijven delen hier kennis en informatie, tips en tricks en vanuit de gemeente wordt ook regelmatig een update geplaatst. Maximale informatievoorziening in deze turbulente tijd.

Lees meer

PPP gaat de samenwerking aan met Cantrijn

maandag 18 november 2019

Met trots kunnen wij mededelen dat Cantrijn vanaf 1 januari 2020 het secretariaat en de financiële administratie van Platform Promotional Products (PPP) gaat verzorgen! Ook wordt de website vanuit ons label cMember gemoderniseerd.Tijdens de laatste bestuursvergadering, georganiseerd bij Meet and C, is officieel het contract ondertekend door de voorzitter, Joop van Veelen en directeur, Marijke van Hoorne. Onder het genot van een lekker glas bubbels is de start van een mooie samenwerking tussen PPP en Cantrijn beklonken. PPP is een krachtige organisatie, die de individuele bedrijven in de promotionele productensector verenigt. De branchevereniging is in 2002 opgericht en telt inmiddels circa 300 leden. Voor de vereniging staan imagoverbetering door verdere professionalisering, kennisvermeerdering en belangenbehartiging centraal.

Lees meer

Adrienne Vertooren geassocieerd adviseur bij Cantrijn

woensdag 13 november 2019

Het adviesteam van Cantrijn is versterkt met Adrienne Vertooren. In de loop van 2019 heeft Adrienne haar rol als algemeen directeur van het eigen industriële familiebedrijf Merford (150 medewerkers) overgedragen aan haar opvolger. Momenteel is Adrienne actief als commissaris en adviseur van diverse (familie)ondernemingen. Via Cantrijn is Adrienne beschikbaar voor het adviseren van MKB-bedrijven, vooral op het gebied van HR. Adrienne: “Ik heb een grote passie voor het mensenwerk binnen een bedrijf. Medewerkers vormen het belangrijkste kapitaal. Samen met Cantrijn, het bureau dat ik al jaren ken als zeer professionele ondersteuningsorganisatie, wil ik mijn passie en ervaring graag inzetten om MKB-bedrijven vooruit te helpen.” Ingrid Cantrijn: “Wij kijken er naar uit om de ruime managementervaring van Adrienne te combineren met onze expertise als ‘totaalontzorger’. Ik weet zeker dat we samen van ieder MKB-bedrijf een gewaardeerde en toekomstbestendige werkgever kunnen maken”.

Lees meer

Drukke eventmaand achter de rug

maandag 1 juli 2019

Afgelopen maand hadden we topdrukte rondom evenementen en bijeenkomsten. Diverse kleinschalige evenementen werden er georganiseerd, maar ook grotere thema bijeenkomsten en een lustrum.Mooi om te zien dat klanten ons de organisatie van het evenement toevertrouwen van deelnemersregistratie, communicatie tot locatieondersteuning. Samen met de klant die verantwoordelijk is voor de inhoud, hebben we weer mooie bijeenkomsten neergezet.

Lees meer

Enthousiaste studenten Avans bij ons op kantoor

donderdag 11 april 2019

Afgelopen week waren er 9 enthousiaste studenten van de Avans Hogeschool bij ons op bezoek. Na een super leuke brainstormsessie gaan zij aan de slag met een HR-opdracht, waarbij thuiswerken centraal staat. We zien uit naar het resultaat van de opdracht om onze kwaliteit te waarborgen en te blijven verbeteren.

Lees meer
Sluiten