Samen slimmer

woensdag 18 maart 2020

Ook binnen Cantrijn hebben we uiteraard alle maatregelen genomen die verspreiding van het coronavirus tegengaan. Zo werken inmiddels nagenoeg al onze collega’s van huis uit. Deze mogelijkheden hadden we gelukkig altijd al, dus daarom waren we goed voorbereid op deze uitzonderlijke situatie. Onze dienstverlening gaat dan ook door, zoals je van ons gewend bent.

In lijn met alle adviezen van de overheid en het RIVM sturen we er op aan om fysieke afspraken met klanten en andere relaties om te zetten in telefonische en/of video-afspraken. Hiervoor zijn een breed scala aan online tools beschikbaar, variërend van oplossingen voor kleine teambesprekingen tot het houden van algemene ledenvergaderingen met tientallen deelnemers. We zetten deze uiteraard graag voor je in. Informeer bij jouw vaste contactpersonen binnen Cantrijn naar de mogelijkheden. Er kan heel veel meer dan je wellicht denkt!

Ons MeetandC-kantoor in Gorinchem is ‘gewoon’ open. Onze receptie is en blijft bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur. Vanaf deze week hanteren we deze openingstijden ook voor de klanten die gebruik maken van de flexwerkfaciliteiten van MeetandC. Uiteraard hebben we alle extra hygiënemaatregelen genomen om de situatie voor een ieder zo veilig mogelijk te houden.

Ook onze nieuwste online community oplossing Semble bewijst in deze bijzondere tijd haar toegevoegde waarde! Zo delen gemeente en ondernemers in Gorinchem en omgeving hun ‘best practices’ in de aanpak van de corona-crisis via Semble. Ook samen slimmer kennis delen tussen organisaties onderling? We richten vandaag nog jouw eigen Semble-community in. Ook hiervoor kun je terecht bij jouw vaste contactpersonen binnen Cantrijn.

Wij zorgen ervoor dat we SAMEN SLIMMER zijn, nu en in de toekomst!

Sluiten