Webinar voor verenigingen en stichtingen 16 maart 2021

maandag 15 februari 2021

Ben jij al op de hoogte van de wetwijzigingen m.b.t. aansprakelijkheid van bestuurders van jouw vereniging of stichting? Neem deel aan ons webinar en laat je bijpraten!

Op juridisch vlak komen er diverse wijzigingen voor verenigingen en stichtingen. De bestuurders van je vereniging of stichting dienen uiterlijk in 2022 in het UBO-register ingeschreven te zijn. Daarnaast verandert deze zomer wetgeving op het gebied van aansprakelijkheid van bestuurders van verenigingen en stichtingen (Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen). Dit kan gevolgen hebben voor de hoofdelijke aansprakelijkheid van je bestuurders, voor je statuten en voor de (bestuurs)aansprakelijkheidsverzekering.

Uiteraard wil je niet dat de bestuurders van je vereniging of stichting hoofdelijk aansprakelijk gesteld worden als er iets mis gaat. Regel daarom op tijd de zaken die nodig zijn ter voorkoming hiervan, zoals het checken of je statuten nog voldoen aan de nieuwe wetgeving en het checken of je aansprakelijkheidsverzekering nog passend is. Wil je meer weten over wat de wijzigingen voor jouw vereniging of stichting betekenen? Neem dan deel aan het Cantrijn-webinar op 16 maart 2021 van 16:00 - 17:00 uur.

Tijdens het webinar is er een panel aanwezig van specialisten:

  • Gejo Heijkants | Heijkants Notariaat
    Gejo Heijkants is notaris en eigenaar van Heijkants Notariaat. Hij kan vanuit zijn expertise alles vertellen over de nieuwe wet- en regelgeving en wat dit betekent voor jouw vereniging/stichting.
  • Ferry Storre | RB&A en Partners
    Ferry Storre is expert op het gebied van verzekeringen. Hij kan vanuit zijn expertise alles vertellen over de verzekeringen die jouw vereniging of stichting nodig heeft.
  • Lisanne de Visser- den Hartog| Cantrijn
    Lisanne de Visser – den Hartog is binnen Cantrijn contactpersoon waar het gaat om juridische zaken. Zij is jurist en heeft de nodige ervaring in advisering rondom juridische vraagstukken.

Ben jij erbij?

Meld je uiterlijk 16 maart voor 14:00 uur aan. Deelnemen is gratis.

Aanmelden

Komt het niet uit om aanwezig te zijn, maar wil je wel graag meer weten over wat je als vereniging of stichting moet regelen? Neem dan na het webinar van 16 maart contact op met Lisanne via 0183-620066. We bekijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Sluiten