Administratief Medewerker Accreditatie (vanaf 24 uur)

Binnen ons kwaliteitsteam ga jij aan de slag als Administratief Medewerker Accreditatie. Je werkt vanuit onze vestiging in Gorinchem voor minimaal 24 uur, maar ook fulltime is mogelijk. Als Administratief Medewerker Accreditatie ben je zorgvuldig, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een scherp oog voor kwaliteit. Je verdient tot € 2.650,- bruto per maand.

Wat ga je doen?

Een van de belangrijke taken binnen het kwaliteitsteam is de accreditatieondersteuning. Medisch specialisten zijn vrijwel allemaal geregistreerd en volgen nascholing om als medisch specialist geregistreerd te blijven. Voor iedere nascholing die zij volgen worden punten toegekend. Voordat dit zover is, gaat hier een heel administratief proces aan vooraf en daar ben jij als Administratief Medewerker Accreditatie verantwoordelijk voor.

Je hebt contact met de geregistreerde specialisten en scholingsaanbieders via telefoon, e-mail en het registratiesysteem PE-online. Je zorgt dat alle gegevens binnen het registratiesysteem perfect op orde zijn, beoordeelt de activiteiten aan de hand van de gestelde kwaliteitscriteria en bewaakt de voortgang van de werkzaamheden. Je bent de spin in het web voor het gehele accreditatie- en herregistratieproces van onze opdrachtgevers.

Wie zijn wij?

Wij zijn Cantrijn, een dienstverlenend bedrijf met een informeel karakter en 35 prettige collega’s. Wij ondersteunen professionele verenigingen, stichtingen, communities en projectorganisaties in diverse sectoren. Bij Cantrijn werk je dus niet voor één, maar meerdere organisaties en dat maakt het werk afwisselend. Veel van onze opdrachtgevers zijn georganiseerd rondom ‘kwaliteit’, d.w.z. het bepalen, inregelen en borgen van de uitvoering van werkzaamheden conform gedefinieerde standaarden.

Wij vragen

 • HBO (MBO+4) werk- en denkniveau
 • Ervaring met PE-Online is een pré
 • Je bent in staat om eigen prioriteiten te stellen
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

Wij bieden

 • Salaris tot € 2.650,- bruto per maand
 • 8% vakantiegeld
 • 26 vakantiedagen
 • Een uitdagende functie met volop mogelijkheden voor eigen initiatief;
 • Veel aandacht voor zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling;
 • Samenwerking met enthousiaste collega’s in een informele werksfeer;
 • Doorgroeimogelijkheden;

Zet jij de accreditatiepunten op de I? Solliciteer direct en wij gaan met je in gesprek.
Stuur je cv met motivatie naar solliciteren@cantrijn.nl of bel naar Erick Verlee via 0183-620066.

Ben je recruiter?

Wij zijn zelfverzorgend als het gaat om de invulling van onze vacatures. Acquisitie naar aanleiding van de openstaande vacatures wordt als storend ervaren. We besteden er daarom het liefst zo weinig mogelijk tijd aan.

Delen via
Sluiten