Junior commercieel medewerker HR-services (fulltime)

Uitdagende startersfunctie: meteen mee ‘in het diepe’!

“Ervoor zorgen dat bestuurders en managers zich bezig kunnen houden met de dingen waar ze goed in zijn”. Vanuit die gedachte biedt Cantrijn doordachte ondersteuningsoplossingen. Dit doen we anders dan jij denkt. We halen namelijk ondersteunende taken via uitbesteding naar ons toe én zetten geschikte kantoor- en stafprofessionals in bij opdrachtgevers, vaak zelfs in een slimme combinatie. Met deze propositie zijn wij al jarenlang onderscheidend en succesvol in de professionele samenwerkingsmarkt.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Junior commercieel medewerker HR-services (fulltime)

Je legt contact met potentiële opdrachtgevers, van professionele verenigingen en stichtingen tot programma- en projectorganisaties, en brengt de oplossingen van Cantrijn voor hun ondersteuningsbehoefte onder de aandacht. Vooraf heb je de inzetbaarheid van de juiste Cantrijn-professionals verkend, waar nodig na afstemming met interne specialisten per sector of discipline. Vervolgens ga je er alles aan doen om de samenwerking met Cantrijn tot stand te brengen. Je stelt offertes op, bevestigt afspraken en regelt de daadwerkelijke inzet in. Ook zorg je ervoor dat het contact met opdrachtgevers warm blijft. ‘Last but not least’ verken je met jouw commerciële collega’s binnen Cantrijn Groep doorlopend de kansen voor andere Cantrijn-labels.

Om klantvragen te kunnen blijven invullen, zijn er uiteraard ook voldoende inzetbare professionals nodig. Vanuit jouw commerciële functie assisteer je daarom onze HR-specialisten in het vinden van de juiste kandidaten voor Cantrijn-vacatures.

Al met al krijg je een mooie kans en volop de ruimte om je te ontwikkelen als creatieve commerciële dienstverlener, aan de hand van senior-collega’s die hun ervaring graag met jou delen. Zo ga je ook actief mee netwerken, contacten leggen met scholen om potentiële nieuwe Cantrijn-professionals te spotten en, samen met onze communicatiespecialisten, slim aan de slag met social media en de verschillende jobsites. Kortom, veelzijdigheid en afwisseling gegarandeerd!

Wat zien we graag?

 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • Een ‘hands on’ en resultaatgerichte instelling;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden; zowel ‘face to face’ als in tekst;
 • Affiniteit met online marketing;
 • Het vermogen om mensen voor je te winnen, een netwerk op te bouwen en dit actief te onderhouden.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie met volop mogelijkheden voor eigen initiatief;
 • Veel aandacht voor zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling;
 • Samenwerking met enthousiaste collega’s in een informele werksfeer;
 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Flexibele werktijden;
 • Meer dan prima arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?

Ben je enthousiast geworden over de vacature en herken je jezelf in het bovenstaande? Dan gaan we uiteraard graag met je in gesprek. Stuur je cv met motivatie naar solliciteren@cantrijn.nl, t.a.v. Ingrid Cantrijn.

Ben je recruiter?

Wij zijn zelfverzorgend als het gaat om de invulling van onze vacatures. Acquisitie naar aanleiding van de openstaande vacatures wordt als storend ervaren. We besteden er daarom het liefst zo weinig mogelijk tijd aan.

Delen via
Sluiten