Junior community manager (32-40 uur)

Jouw missie: zorgen dat iedereen maximaal verbonden blijft!

Ben jij als ‘young professional’ op zoek naar een uitdagende groeifunctie bij een informeel bedrijf? Houd jij van snel schakelen, initiatief nemen en klanten verrassen? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar:

Junior community manager (32-40 uur)

Hoe ziet jouw nieuwe baan eruit?

Je bent de ‘spin in het web’ van uiteenlopende groepen van professionals uit diverse sectoren. Jouw uitdaging is om ervoor te zorgen dat deze ‘communities’ actief zijn en blijven en leden de toegevoegde waarde van hun lidmaatschap ervaren. Dit doe je in nauwe samenwerking met de trekkers van deze groepen, de opdrachtgevers van ons bureau. Door de dag heen ben je als het ware telkens even ‘van een andere community’. Vanuit de respectievelijke klantmailboxen en telefonisch coördineer je samen met jouw Cantrijn-collega’s alle organisatorische en communicatieve klantactiviteiten. Dit doe je vooral vanuit ons kantoor in Gorinchem (en soms in Utrecht), maar ook op locatie in het land, bijvoorbeeld als er vergaderingen of andere bijeenkomsten zijn.

Je bent continu in contact met leden, bestuursleden, sponsoren en andere stakeholders en bouwt mee aan de professionalisering van onze dienstverlening. Vanuit deze basis groei je door naar een zelfstandige rol als community manager voor onze opdrachtgevers.

Deze functie is vooral bestemd voor ambitieuze professionals die de grenzen van hun mogelijkheden willen opzoeken en die mee willen bouwen aan een mooie toekomst van een ondernemend bureau!

Wat zien we graag?

  • een afgeronde HBO-opleiding;
  • een analytische en gestructureerde instelling;
  • uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden; taalkundig sterk;
  • in staat om initiatief te nemen en gedreven om concrete doelen en resultaten te bereiken;
  • een ‘hands on’, dienstverlenende en ondernemende instelling;
  • het vermogen om klanten en collega’s voor je te winnen.

Wat bieden wij jou?

  • een inspirerende en professionele werkomgeving met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • samenwerking met enthousiaste collega’s;
  • flexibele werktijden;
  • prima arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?

Ben je enthousiast geworden over de vacature en wil je solliciteren? Stuur je cv met motivatie naar solliciteren@cantrijn.nl.

Ben je recruiter?

Wij zijn zelfverzorgend als het gaat om de invulling van onze vacatures. Acquisitie naar aanleiding van de openstaande vacatures wordt als storend ervaren. We besteden er daarom het liefst zo weinig mogelijk tijd aan.

Delen via
Sluiten