Recruiter (vanaf 32 uur)

Als jij het anders wilt doen, dan moet je bij ons zijn!

“Ervoor zorgen dat bestuurders en managers zich bezig kunnen houden met de dingen waar ze goed in zijn”. Vanuit die gedachte zijn wij dag in dag uit bezig om de beste ondersteuners in te zetten, van managementassistenten en directiesecretaresses tot communicatiemedewerkers, project- en programma-assistenten. Dit doen we anders dan jij denkt. We halen namelijk ondersteunende taken via uitbesteding naar ons toe én zetten geschikte kantoor- en stafprofessionals in bij opdrachtgevers, vaak zelfs in een slimme combinatie. Met deze propositie zijn wij al jarenlang onderscheidend en succesvol in de professionele samenwerkingsmarkt.

Onze ambities reiken verder en daarom zijn wij per direct op zoek naar een:

Recruiter (vanaf 32 uur)

Als recruiter weet jij de juiste kandidaten te vinden voor vacatures bij Cantrijn én bij onze opdrachtgevers. Tevens bouw je een netwerk op van direct inzetbare ondersteuningsprofessionals voor tijdelijke werkzaamheden, van korte klussen tot langlopende projecten. Samen met Cantrijn-collega’s onderhoud je contacten met opdrachtgevers en match je hun vraag met jouw aanbod.

Je bent inventief in het zoeken en benaderen van de best passende kandidaten. Dit doe je via netwerken, via presentaties op en projecten met scholen en uiteraard via social media en de verschillende jobsites. Samen met onze communicatieafdeling beheer je onze bedrijfspagina's op social media en weet jij deze als geen ander te optimaliseren. Je legt direct persoonlijk contact met interessante kandidaten en scant hun motivatie en geschiktheid voor inzet bij Cantrijn of onze opdrachtgevers. In daarop volgende contacten en gesprekken tussen kandidaten en leidinggevenden van Cantrijn blijf jij ‘in the lead’ en zorg je voor een soepele ‘onboarding’. Kortom, jij bent eigenaar van het hele recruitment-proces van Cantrijn en levert een belangrijke bijdrage aan onze groeiambities!

Wat zien we graag?

 • Enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen de zakelijke dienstverlening;
 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • Een ‘hands on’ en resultaatgerichte instelling;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden; zowel bij het schrijven van teksten als ‘face to face’;
 • Kennis van online marketing;
 • Het vermogen om mensen voor je te winnen, een netwerk op te bouwen en dit actief te onderhouden.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie met volop mogelijkheden voor eigen initiatief;
 • Veel aandacht voor zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling;
 • Samenwerking met enthousiaste collega’s in een informele werksfeer;
 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Flexibele werktijden;
 • Meer dan prima arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?

Ben je enthousiast geworden over de vacature en herken je jezelf in het bovenstaande? Dan gaan we uiteraard graag met je in gesprek. Stuur je cv met motivatie naar solliciteren@cantrijn.nl, t.a.v. Ingrid Cantrijn.

Ben je recruiter?

Wij zijn zelfverzorgend als het gaat om de invulling van onze vacatures. Acquisitie naar aanleiding van de openstaande vacatures wordt als storend ervaren. We besteden er daarom het liefst zo weinig mogelijk tijd aan.

Delen via
Sluiten