Medewerker P&O

Jade Groeneveld

Medewerker P&O Solliciteer nu! 0183 620 066

Verenigingsmanager (32 - 40 uur)

Bestuurders willen besturen, jij maakt het mogelijk!

Al 25 jaar ondersteunt Cantrijn Groep op continu flexibele basis professionele verenigingen, stichtingen en projectorganisaties, in vrijwel elke sector. Organisaties die bewust kiezen voor het uitbesteden van ondersteunende taken, maar ook voor organisaties met eigen mensen. Allemaal slimme organisaties die zich dankzij ons kunnen concentreren op datgene wat hen echt bindt. Dag in, dag uit. Continu flexibel.

Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar:

Verenigingsmanager

Wat ga je doen in jouw nieuwe baan?

Kort gezegd: zorgen dat bestuurders kunnen besturen. Samen met enthousiaste collega’s verzorg je uiteenlopende bestuursondersteunende werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers.

Jij bent de spil in hun organisaties die ervoor zorgt dat alles blijft draaien. Als het aanspreekpunt voor bestuurders, (kader)leden en relaties van opdrachtgevers houd je overzicht over alle activiteiten en weet je deze goed te coördineren. Je zet kansen voor opdrachtgevers om in concrete acties en coördineert de inzet van Cantrijn-collega’s uit diverse disciplines (beleidsondersteuning, secretariaat, communicatie, financiële administratie, automatisering). Je bouwt actief mee aan de professionalisering van onze dienstverlening. Jouw standplaats is ons kantoor in Gorinchem, maar je bent regelmatig op pad door het hele land.

Deze functie is bestemd voor ambitieuze professionals die de grenzen van hun mogelijkheden willen opzoeken en die mee willen bouwen aan een mooie toekomst van een ondernemend bureau!

Wat bied je ons?

Als dienstverlener heb je oog voor detail en ben je scherp op de kwaliteit én tijd. Je bent communicatief sterk, zowel in woord als tekstueel. Je bent een initiatiefrijke teamspeler die klanten en collega’s in hun kracht weet te zetten. En verder heb je:

 • een afgeronde HBO-opleiding in bijvoorbeeld een management-, juridische of communicatie-richting;
 • al enige relevante werkervaring;
 • een ‘hands on’, dienstverlenende en ondernemende instelling;
 • een representatieve uitstraling.

Wat bieden wij jou?

 • een inspirerende en professionele werkomgeving met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • interessante en dankbare samenwerkingsorganisaties als opdrachtgever waarbij je jouw kennis en kunde steeds in een nieuwe omgeving kunt inpassen;
 • samenwerking met enthousiaste en kundige collega’s;
 • een prettige en open werksfeer;
 • een feestjaar in het kader van ons 25-jarig bestaan;
 • flexibele werktijden;
 • prima arbeidsvoorwaarden.

Nog steeds enthousiast?

Ben je enthousiast geworden over de vacature en wil je solliciteren? Stuur je cv met motivatie naar solliciteren@cantrijn.nl, reacties ontvangen wij graag uiterlijk 25 september

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lotte van Vliet, telefoonnummer 0183-620066.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben je recruiter?

Wij zijn zelfverzorgend als het gaat om de invulling van onze vacatures. Acquisitie naar aanleiding van de openstaande vacatures wordt als storend ervaren. We besteden er daarom het liefst zo weinig mogelijk tijd aan.

Delen via
Sluiten