Accreditatieondersteuning voor aanbieders van bij- en nascholingen

Als aanbieder van een bij- en nascholing ben je zelf verantwoordelijk om bijbehorende accreditatieaanvraag op een juiste wijze, met correcte en volledige inhoud in te dienen in GAIA. Hierdoor kan de desbetreffende wetenschappelijke verenigingen de bij- of nascholing accrediteren en worden de scholingsuren toegekend aan het dossier van de specialist.

De accreditatieaanvraag dient door een aanbieder volgens een vastgestelde procedure te worden ingediend. Een belangrijk onderdeel hierin is het uploaden van kwalitatief hoogwaardige notulen en presentielijsten van overleggen binnen de aangegeven kaders en deadlines. Accreditatie kan pas door verenigingen worden toegekend als de gehele procedure correct is gevolgd.

Deze administratieve en procesmatige werkzaamheden worden vaak 'erbij' gedaan door iemand die werkzaam is bij een aanbieder van bij- en nascholing. Omdat hij of zij vaak andere verplichtingen heeft, worden aanvragen vaak onvolledig en niet op tijd ingediend. Dit levert onnodig extra werk en negatieve energie op bij de aanbieder, die veel liever met de kennisoverdracht en inhoud binnen het vakgebied bezig is.

Cantrijn heeft hiervoor een oplossing. Door onze jarenlange expertise binnen de zorgsector, hebben wij de mogelijkheid, kennis en structuur om voor jou deze bij- en nascholingsaanvragen correct en efficiënt te laten verlopen. Dit levert de volgende voordelen op:

  • Je kunt er van uit kan gaan dat een aanvraag te allen tijde volgens de correcte procedure op tijd wordt ingediend;
  • Er ontstaat minder administratieve druk bij specialisten waardoor er veel minder werkdruk en negativiteit ontstaat;
  • Het gehele aanbiedersaccount in GAIA voor je wordt beheerd en stukken hier tijdig in worden opgevoerd;
  • Eventuele vragen van specialisten door onze experts worden beantwoord;
  • Er wordt gezorgd voor kwalitatief hoogwaardige notulen door een onafhankelijke notulist.
Accreditatie visual nieuw
Accreditatie Luuk (2)

Interesse? Vul jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sluiten