Project & Interim

Altijd beschikken over de juiste office- en staffprofessionals? Cantrijn regelt het.

Cantrijn is specialist in het inzetten van de juiste office- en projectprofessionals. Voor een tijdelijke vervanging of voor de ondersteuning van een project. Bij overheden, bedrijven en samenwerkingsverbanden. Onze professionals maken het verschil!

shutterstock_426730369

Poolmanagement

Is er binnen jouw organisatie voortdurend sprake van wisselende ondersteuningsbehoeften binnen diverse afdelingen? Is het lastig om de ondersteuning van projecten en programma’s goed te laten landen binnen de vaste bezetting? ‘Poolmanagement’ van Cantrijn biedt uitkomst!

Wij zorgen ervoor dat de juiste ondersteuning continu beschikbaar is, via gerichte inzet van Cantrijn professionals, in aanvulling op jouw eigen collega’s, al dan niet gecombineerd met de uitbesteding van specifieke taken. Onze totaalaanpak werkt. We organiseren het graag voor je.

Wij bieden professionals met actuele kennis van jouw branche of vakgebied. Onze professionals zijn zowel beschikbaar voor grotere projecten als voor tijdelijke vervanging van jouw eigen medewerkers. Onze secretariële, financieel-administratieve en/of communicatiemedewerkers rusten niet voordat het beoogde projectresultaat is bereikt.

shutterstock_572805157

Out- en insourcing van deeltaken

Naast het poolmanagement dat Cantrijn biedt, doen wij ook aan out- en insourcing van deeltaken. Heeft jouw organisaties voor specifieke ondersteunende werkzaamheden zelf onvoldoende deskundigheid of capaciteit beschikbaar? Of wil je voor deze taken geen eigen medewerkers in dienst nemen of houden? Over deze vraagstukken denken wij graag met je mee. We bieden passende oplossingen door deze werkzaamheden ‘over te nemen’. Onze mensen opereren uit naam van jouw organisatie, vanuit onze en/of jouw locatie, onder onze regie en op basis van heldere prestatieafspraken.

Informeer naar de mogelijkheden!
Banner project en interim
Sluiten