Communicatie & Eventsupport

Doeltreffende boodschappen, zowel on- als offline. Cantrijn verbindt iedereen.

Ondersteunen van samenwerkingsverbanden bij al hun (online) communicatieuitingen en events. Wij weten wat er nodig is op welk moment. Ons eigen communicatieteam beschikt over expertise op het gebied van conceptontwikkeling, organisatie, tekstproductie, contentmanagement, communitymanagement en social media. Samen met jouw organisatie vertalen wij je wensen en behoeften in concrete middelen en acties.

Communicatieondersteuning

Mailings, nieuwsbrieven, persberichten, social media beheer en het content management van jouw website. Onze communicatiemedewerkers zorgen er dagelijks voor dat de boodschap op het juiste moment, via het juiste kanaal wordt gedeeld.
Aan de inzet van deze middelen ligt te allen tijde een doordachte communicatiestrategie ten grondslag die is uitgewerkt in een communicatieplan.

Ook realiseren we (online-en offline) communicatiemiddelen, van brochures, magazines tot en met websites en online nieuwsbrieven. Onder onze regie werken we hierin samen met vaste partners (vormgevers, tekstschrijvers, vertaalbureau, webbouwer, etc.), maar desgewenst ook met door jou geprefereerde toeleveranciers.

Evenementsupport

Onze eventspecialisten ondersteunen verenigingen, stichtingen en andere organisaties bij het organiseren van 'kennisintensieve' workshops, trainingen, symposia en/of congressen. Met een gerust hart kun je de complete organisatie aan ons overlaten. Samen met de opdrachtgever bekijken we welke taken we op ons nemen en welke taken je als opdrachtgever zelf uitvoert. Op die manier ontstaat er een hechte samenwerking en zijn wij jouw samenwerkingspartner voor elke bijeenkomst!

Online events

Online of hybride events zijn niet meer weg te denken. Hoe organiseer je dit nu op een goede manier, zodat het sowieso technisch al probleemloos verloopt, maar ook de juiste mix heeft tussen inhoud en interactie?

Bekijk onze mogelijkheden
Klantcases
IMG_1196
LVLB geprofessionaliseerd en toekomstgericht

De Landelijke Vereniging voor Lokale Belastingen (LVLB) is een actieve vereniging van zo’n 200 gemeenten, waterschappen en samenwerkingsverbanden die kennis ontwikkelen en uitwisselen over heffing en ...

marvin-meyer-SYTO3xs06fU-unsplash
Communitymanagement voor LVLB

LVLB maakt gebruik van de nieuwe community Semble. De behoefte ontstond naar aanleiding van een oude community die zij graag wilde vernieuwen. Cantrijn heeft hen toen deze mogelijkheid geboden, gezien...

Sluiten