Financiën & HR

‘Geld’ en ‘mensen’ vormen de ruggengraat van jouw organisatie. Onze administrateurs en HR-medewerkers staan continu borg voor heldere cijfers en de best passende personele inzet.

Financiële administratie

Als jouw financiële afdeling 'op afstand' verzorgen wij het complete debiteurenbeheer, de boekhouding alle voorkomende rapportages en de jaarverslaglegging. Voor ledenorganisaties versturen we o.a. contributiefacturen en incasseren we deze zo mogelijk automatisch. Penningmeesters ondersteunen we bij het opstellen van de begroting, de jaarstukken en de begeleiding richting de kascontrolecommissie. Een geruststellende gedachte!

HR-diensten

Voor organisaties zonder eigen HR-afdeling verzorgen wij het complete personeelsbeleid. Ook zijn we inzetbaar voor het begeleiden en uitvoeren van specifieke HR-projecten. We ontzorgen onze opdrachtgevers op alle aspecten van ‘instroom’, ‘doorstroom’ en ‘uitstroom’ van medewerkers. Denk hierbij aan o.a. werving en selectie, functieprofielen, arbeidscontracten, personeelsregelingen, personeelsadministratie, verzuimbegeleiding, scholing en ontwikkeling, functioneren en beoordelen, conflictbemiddeling en ontslag. Wij pakken het allemaal voor je op!

Informeer naar de mogelijkheden!
Sluiten