Wij zijn Cantrijn

Mensen, middelen en faciliteiten

Met een team van professionals staan we graag voor u klaar. Of het nu gaat om het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw bureautaken, projectmatige ondersteuning, het vinden van de juiste mensen voor uw organisatie, het organiseren van congressen of het intensiveren van online samenwerking. Vanuit diverse expertises biedt Cantrijn de juiste mensen, middelen en faciliteiten om iedere organisatie succesvol te laten zijn.

Voor wie?

Onze opdrachtgevers zijn MKB-bedrijven, beroeps- en brancheverenigingen, professionele collectieven, tijdelijke of permanente samenwerkingsverbanden van bedrijven en/of overheden.

Mensen, middelen en faciliteiten, continu flexibel inzetbaar

Cantrijn draagt zorg voor continuïteit en kwaliteit in uw ondersteuning. Dit doen we door een doordachte mix te bieden van persoonlijke ondersteuning, specifieke middelen en faciliteiten, doorlopend en volledig afgestemd op de behoeften van onze specifieke doelgroepen gedurende elke ontwikkelingsfase in hun organisatie.

Alle ondersteunende disciplines in huis

Sinds 1995 bundelt Cantrijn de kennis en ervaring van een multidisciplinair ondersteuningsteam. Verdeeld over diverse expertisegebieden en vestigingen (Gorinchem/Utrecht) bundelt Cantrijn de krachten van uiteenlopende professionals, van adviseurs en beleidsmedewerkers tot secretariaats-, financieel-administratieve, HR- communicatie- en ICT-medewerkers. Gezamenlijk ontzorgen wij een continu groeiend aantal opdrachtgevers uit tal van sectoren, van zakelijke dienstverlening en ICT tot industrie, bouw en gezondheidszorg. Wij weten wat managers en bestuurders uit deze sectoren bezig houdt!

Sluiten