Kwaliteitsondersteuning

Voor veel branche- en beroepsverenigingen staat kwaliteitsborging centraal. Bij de ene vereniging is het een verplichting, bij de andere omdat de vereniging deze kwaliteit wil garanderen.

Wij hebben een team klaarstaan om je hierbij te ondersteunen! Zowel op het gebied van accreditatie als visitatie hebben onze medewerkers ruime ervaring in het draaiende houden van dit proces. Jij kunt je als professional bezig houden met het inhoudelijk deel.

Accreditatie

De administratie rondom geaccrediteerde nascholingen, wettelijke herregistratie van professionals of het bijhouden van uw eigen geïntroduceerde punten. Het zijn werkzaamheden die we allemaal kunnen overnemen. Ook het versturen en terugkoppelen van klanttevredenheidsonderzoeken kunnen wij verzorgen. Door de geruime kennis en ervaring met meerdere systemen en wijzen van registratie, voeren wij deze processen uit en denken mee in efficiënte oplossingen die passen bij jouw situatie!

Visitatie

Bezoek je jouw collega’s om samen de kwaliteit van de geleverde zorg te garanderen? Laat ons helpen bij het uitwerken van deze dag. Als ambtelijk secretaris bij een visitatie zorgen wij voor de voorbereiding, verslaglegging en afhandeling van deze dag. Jij kun je aandacht vestigen op het inhoudelijke deel!

Sluiten