Werken bij

Cantrijn, omdat het altijd slimmer en beter kan!

De klanten waarvoor wij werken hebben één ding gemeen. Het zijn organisaties die bewust bezig zijn met het optimaliseren van hun ondersteunende processen. Op het secretariaat en binnen stafafdelingen zoals HR, finance en communicatie. Wij zijn ervoor om die ondersteunende processen continu goed te laten functioneren, van strategie tot inhoud. Dit doen we al ruim 28 jaar lang en met ruim 30 collega’s!

Ontdek wat jij bij Cantrijn kunt doen! Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Bestuurssecretaris Cluster Medisch

Ben jij de spin in het bestuurlijke web?

Als Bestuurssecretaris verzorg je afwisselende ondersteunende werkzaamheden voor verenigingen en samenwerkingsverbanden in de medische sector. Je werkt meestal vanuit Gorinchem, soms op locatie. Jij bent als Bestuurssecretaris het aanspreekpunt voor bestuurders, (kader)leden en relaties van opdrachtgevers en coördineert de inzet van Cantrijn-collega’s binnen projecten.

Lees meer

Medewerker Financiële Administratie

Heb jij de cijfers op een rijtje?

Als Medewerker Financiële Administratie zorg jij ervoor dat onze klanten geen omkijken hebben naar hun boekhouding. Debiteuren- en crediteurenadministratie? Jij draait er je hand niet voor om! Als Medewerker Financiële Administratie werk je vanuit ons kantoor in Gorinchem voor minimaal 32 uur per week. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Lees meer

Secretarieel bureaumedewerker

Is jouw bureau altijd opgeruimd? Met inzet van Cantrijn wel!

Als Secretarieel bureaumedewerker verzorg je vanuit Gorinchem administratieve en secretariële werkzaamheden voor onze diverse klanten. Je bent het aanspreekpunt voor bestuurders, leden en relaties van deze opdrachtgevers. Als secretarieel bureaumedewerker werk je minimaal 32 uur per week en verdien je een prima salaris!

Lees meer

Bestuurssecretaris

Ben jij de spin in het bestuurlijke web?

Als Bestuurssecretaris verzorg je afwisselende ondersteunende werkzaamheden voor verenigingen en samenwerkingsverbanden. Je werkt meestal vanuit Gorinchem, soms op locatie. Jij bent als Bestuurssecretaris het aanspreekpunt voor bestuurders, (kader)leden en relaties van opdrachtgevers en coördineert de inzet van Cantrijn-collega’s. Als Bestuurssecretaris werk je minimaal 32 uur per week. Het salaris is afhankelijk van ervaring en niveau.

Lees meer

Directiesecretaresse (vanaf 32 uur)

Ben jij de spin in het web voor onze klant?

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een punctuele directiesecretaresse. Je takenpakket is breed en afwisselend, je bent de spreekwoordelijke spin in het web. Als directiesecretaresse ga je werken bij een gemoedelijk familiebedrijf in de regio Gorinchem en verdien je tot maximaal € 3.600,-- bruto per maand.

Lees meer

Recruiter (vanaf 32 uur)

Als jij het anders wilt doen, dan moet je bij ons zijn!

Als Recruiter weet je als geen ander nieuwe collega’s te vinden voor Cantrijn en onze klanten. Je brengt vraag en aanbod op innovatieve wijze bij elkaar en je rust niet voordat je de juiste match hebt gemaakt tussen de wensen van onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Onze Recruiter gaat werken vanuit ons hoofdkantoor in Gorinchem en verdient tot € 3.500,- bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Lees meer

Stage lopen bij Cantrijn

Wij zoeken leergierige, enthousiaste talenten! Dit is jouw kans

Vind je het leuk om werkervaring op te doen voor meerdere klanten en houd je van snel schakelen? Ben je een teamspeler en houd je van een uitdaging? Dan is dit jouw kans! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige talenten op MBO of HBO niveau.

Lees meer

Notulisten

Tikken jouw vingers wat je oren horen?

Als Notulist heb je de unieke mogelijkheid in de uren dat het jou uitkomt een mooi bedrag bij te verdienen. Als Notulist maak je deel uit van onze notulistenpool die wordt ingezet bij opdrachtgevers uit diverse sectoren. Je bepaalt zelf hoe vaak je een notuleeropdracht aanneemt, vanuit huis of op locatie.

Lees meer
Sluiten