Werken bij

Cantrijn, omdat het altijd slimmer en beter kan!

De klanten waarvoor wij werken hebben één ding gemeen. Het zijn organisaties die bewust bezig zijn met het optimaliseren van hun ondersteunende processen. Op het secretariaat en binnen stafafdelingen zoals HR, finance en communicatie. Wij zijn ervoor om die ondersteunende processen continu goed te laten functioneren, van strategie tot inhoud. Dit doen we al ruim 24 jaar lang en met inmiddels bijna 40 collega’s!

Ontdek wat jij bij Cantrijn kunt doen! Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Medior secretaresse - cluster ‘medisch’ (vanaf 32 uur)

Op zoek naar een mooie volgende stap als secretaresse? Zoek niet verder, want je hebt de juiste vacature gevonden!

Cantrijn verzorgt voor tal van professionele verenigingen, stichtingen, projectorganisaties en samenwerkingsverbanden de complete bureauorganisatie, inclusief hun secretariaat. Uit naam van onze opdrachtgevers zijn wij verantwoordelijk voor o.a. hun telefonische bereikbaarheid, correspondentie, admi...

Lees meer

Notulisten (6-12 uur per week)

Flexibel werken, studie-gerelateerde werkervaring op doen

Wij zoeken notulisten (6-12 uur per week) voor diverse opdrachtgevers.

Met meer dan twintig jaar ervaring is Cantrijn een echte expert op het gebied van verenigen. Tientallen (beroeps- en branche)verenigingen, stichtingen en projectorganisaties in tal van sectoren worden door ons op allerlei maniere...

Lees meer

Stage lopen bij Cantrijn

Dit is jouw kans! We zoeken ondersteuningstalent.

Vind je het leuk om werkervaring op te doen voor meerdere klanten en houd je van snel schakelen? Ben je een teamspeler en houd je van een uitdaging? Dan is dit jouw kans!

Per stageperiode hebben wij ruimte voor een enthousiaste en leergierige Secretariële meewerkstagiair(e) (MBO4) voor 20 weken.

De we...

Lees meer
Sluiten