Werken bij

Cantrijn, omdat het altijd slimmer en beter kan!

De klanten waarvoor wij werken hebben één ding gemeen. Het zijn organisaties die bewust bezig zijn met het optimaliseren van hun ondersteunende processen. Op het secretariaat en binnen stafafdelingen zoals HR, finance en communicatie. Wij zijn ervoor om die ondersteunende processen continu goed te laten functioneren, van strategie tot inhoud. Dit doen we al ruim 25 jaar lang en met inmiddels bijna 40 collega’s!

Ontdek wat jij bij Cantrijn kunt doen! Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Bestuurssecretaris

Ben jij de spin in het bestuurlijke web?

Als Bestuurssecretaris verzorg je afwisselende ondersteunende werkzaamheden voor verenigingen en samenwerkingsverbanden. Je werkt meestal vanuit Gorinchem, soms op locatie. Jij bent als Bestuurssecretaris het aanspreekpunt voor bestuurders, (kader)leden en relaties van opdrachtgevers en coördineert de inzet van Cantrijn-collega’s. Als Bestuurssecretaris werk je minimaal 32 uur en verdien je tot € 3500 per maand.

Lees meer

Medewerker Financiële Administratie

Als Medewerker Financiële Administratie zorg jij ervoor dat onze klanten geen omkijken hebben naar hun boekhouding. Debiteuren- en crediteurenadministratie? Jij draait er je hand niet voor om! Als Medewerker Financiële Administratie werk je vanuit ons kantoor in Gorinchem voor minimaal 32 uur per week. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring tot € 2.750,- bruto per maand.

Lees meer

Administratief Medewerker Accreditatie (vanaf 24 uur)

Zet jij de accreditatiepunten op de I?

Binnen ons kwaliteitsteam ga jij aan de slag als Administratief Medewerker Accreditatie. Je werkt vanuit onze vestiging in Gorinchem voor minimaal 24 uur, maar ook fulltime is mogelijk. Als Administratief Medewerker Accreditatie ben je zorgvuldig, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een scherp oog voor kwaliteit. Je verdient tot € 2.650,- bruto per maand.

Lees meer

Commercieel Medewerker Binnendienst (vanaf 32 uur)

Weet jij jezelf aan ons te verkopen?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ondersteun je onze diverse afdelingen met verkoopgesprekken, offerte trajecten en relatiebeheer. Je maakt kennis met verschillende klanten en prospects in diverse sectoren. Dat maakt jouw functie als Commercieel Medewerker Binnendienst zo uitdagend! Je werkt als Commercieel Medewerker Binnendienst vanuit Gorinchem minimaal 32 uur en verdient tot € 3.180,- per maand.

Lees meer

Commercieel Medewerker (vanaf 32 uur)

Als Commercieel Medewerker ondersteun je onze diverse afdelingen met verkoopgesprekken, offerte trajecten en relatiebeheer. Je maakt kennis met verschillende klanten en prospects in diverse sectoren. Dat maakt jouw functie als Commercieel Medewerker zo uitdagend! Je werkt als Commercieel Medewerker vanuit Gorinchem minimaal 32 uur en verdient tot € 3.180,- per maand.

Lees meer

Secretaresse (vanaf 24 uur)

Is jouw bureau altijd opgeruimd?

Als Secretaresse verzorg je vanuit Gorinchem of Utrecht administratieve en secretariële werkzaamheden voor onze diverse klanten. Je bent het aanspreekpunt voor bestuurders, leden en relaties van deze opdrachtgevers. Je werkt minimaal 24 uur per week en verdient tot € 3.300,- per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring. Beginnend of gevorderd, een goede secretaresse is bij ons altijd welkom!

Lees meer

Junior secretaresse (vanaf 32 uur)

Is jouw bureau altijd opgeruimd?

Als Junior Secretaresse verzorg je vanuit Gorinchem, samen met ervaren collega’s in jouw team, afwisselende secretariële werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers. Als Junior Secretaresse ben je het aanspreekpunt voor bestuurders, leden en relaties van deze opdrachtgevers. Je werkt minimaal 32 uur per week en verdient tot € 2.335,- per maand.

Lees meer

Office Manager (vanaf 24 uur)

Is jouw bureau altijd opgeruimd? Met inzet van Cantrijn wel!

Als Office Manager bij Cantrijn regel en coördineer je niet alleen werkzaamheden, je werkt proactief mee. Dit doe je voor verschillende klanten uit diverse sectoren. Dat maakt jouw functie als Office Manager zo uitdagend! Je werkt als Office Manager vanuit Gorinchem en verdient tot € 3.180,- per maand. Een werkweek vanaf 24 uur is mogelijk.

Lees meer

Office Manager met Communicatie Skills (vanaf 32 uur)

Noemen zij jou altijd de regelneef of -tante?

Als Office Manager met Communicatie Skills bij Cantrijn regel en coördineer je niet alleen werkzaamheden, maar organiseer je ook evenementen. Denk hierbij aan congressen, nascholingen en ledenbijeenkomsten. Dat maakt deze functie uitdagend en veelzijdig. Je werkt als Office Manager met Communicatie Skills vanuit Gorinchem en verdient tot € 3.000,- per maand. Een werkweek vanaf 32 uur is mogelijk.

Lees meer

Recruiter (vanaf 32 uur)

Als jij het anders wilt doen, dan moet je bij ons zijn!

Als Recruiter weet je als geen ander nieuwe collega’s te vinden voor Cantrijn en onze klanten. Je brengt vraag en aanbod op innovatieve wijze bij elkaar en je rust niet voordat je de juiste match hebt gemaakt tussen de wensen van onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Onze Recruiter gaat werken vanuit ons hoofdkantoor in Gorinchem en verdient tot € 3.500,- bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Lees meer

Stage lopen bij Cantrijn

Wij zoeken leergierige, enthousiaste talenten! Dit is jouw kans

Vind je het leuk om werkervaring op te doen voor meerdere klanten en houd je van snel schakelen? Ben je een teamspeler en houd je van een uitdaging? Dan is dit jouw kans! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige talenten op MBO of HBO niveau.

Lees meer

Notulisten

Tikken jouw vingers wat je oren horen?

Als Notulist heb je de unieke mogelijkheid in de uren dat het jou uitkomt een mooi bedrag bij te verdienen. Als Notulist maak je deel uit van onze notulistenpool die wordt ingezet bij opdrachtgevers uit diverse sectoren. Je bepaalt zelf hoe vaak je een notuleeropdracht aanneemt, vanuit huis of op locatie.

Lees meer
Sluiten