Werken bij

Cantrijn, omdat het altijd slimmer en beter kan!

De klanten waarvoor wij werken hebben één ding gemeen. Het zijn organisaties die bewust bezig zijn met het optimaliseren van hun ondersteunende processen. Op het secretariaat en binnen stafafdelingen zoals HR, finance en communicatie. Wij zijn ervoor om die ondersteunende processen continu goed te laten functioneren, van strategie tot inhoud. Dit doen we al ruim 28 jaar lang en met ruim 30 collega’s!

Ontdek wat jij bij Cantrijn kunt doen! Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Back Office Medewerker ( vanaf 24 uur)

Deel zelf je uren in!

Als Back Office Medewerker heb je bij ons een leuke afwisselende baan. Je werkt vanuit onze vestiging in Gorinchem voor minimaal 24 uur, maar meer is ook mogelijk. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid je uren zelf in te delen, ideaal als je ouder bent van schoolgaande kinderen of gewoon liever buiten files om werkt. Als Back Office Medewerker ben je zorgvuldig, een echte teamspeler en heb je oog voor kwaliteit. Wel is het belangrijk dat je enige ervaring hebt met notuleren en het geen probleem vindt om nu en dan buiten de reguliere werkuren een vergadering bij te wonen.

Lees meer

Teamleider Kwaliteit

Word jij blij van overzicht en structuur?

Als Teamleider Kwaliteit ben je er voor verantwoordelijk dat al onze medewerkers volgens vastgestelde werkprocessen, procedures en klantafspraken taakgericht werken. Hierbij staan kwaliteit en continuïteit voorop. Je werkt als Traffic Manager minimaal 32 uur per week vanuit onze hoofdvestiging in Gorinchem.

Lees meer

Meewerkend Communicatie Medewerker

Als Meewerkend Communicatie Medewerker ben je communicatief sterk en vind je het leuk om hands-on de communicatievraagstukken van Cantrijn en haar klanten op te pakken. Samen met ervaren en gedreven collega’s bied je complete ondersteuning aan onze opdrachtgevers in diverse sectoren. Je werkt vanuit onze vestiging in Gorinchem voor minimaal 32 uur per week.

Lees meer

Bestuurssecretaris Cluster Medisch

Ben jij de spin in het bestuurlijke web?

Als Bestuurssecretaris verzorg je afwisselende ondersteunende werkzaamheden voor verenigingen en samenwerkingsverbanden in de medische sector. Je werkt meestal vanuit Gorinchem, soms op locatie. Jij bent als Bestuurssecretaris het aanspreekpunt voor bestuurders, (kader)leden en relaties van opdrachtgevers en coördineert de inzet van Cantrijn-collega’s binnen projecten.

Lees meer

Administratief medewerker

Als Administratief Medewerker heb je bij ons een leuke afwisselende baan. Je werkt vanuit onze vestiging in Gorinchem voor minimaal 24 uur, maar meer is ook mogelijk. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid je uren zelf in te delen, ideaal als je ouder bent van schoolgaande kinderen, mantelzorger o...

Lees meer

Medewerker Financiële Administratie

Heb jij de cijfers op een rijtje?

Als Medewerker Financiële Administratie zorg jij ervoor dat onze klanten geen omkijken hebben naar hun boekhouding. Debiteuren- en crediteurenadministratie? Jij draait er je hand niet voor om! Als Medewerker Financiële Administratie werk je vanuit ons kantoor in Gorinchem voor minimaal 32 uur per week. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Lees meer

Secretarieel bureaumedewerker

Is jouw bureau altijd opgeruimd? Met inzet van Cantrijn wel!

Als Secretarieel bureaumedewerker verzorg je vanuit Gorinchem administratieve en secretariële werkzaamheden voor onze diverse klanten. Je bent het aanspreekpunt voor bestuurders, leden en relaties van deze opdrachtgevers. Als secretarieel bureaumedewerker werk je minimaal 32 uur per week en verdien je een prima salaris!

Lees meer

Bestuurssecretaris

Ben jij de spin in het bestuurlijke web?

Als Bestuurssecretaris verzorg je afwisselende ondersteunende werkzaamheden voor verenigingen en samenwerkingsverbanden. Je werkt meestal vanuit Gorinchem, soms op locatie. Jij bent als Bestuurssecretaris het aanspreekpunt voor bestuurders, (kader)leden en relaties van opdrachtgevers en coördineert de inzet van Cantrijn-collega’s. Als Bestuurssecretaris werk je minimaal 32 uur per week. Het salaris is afhankelijk van ervaring en niveau.

Lees meer

Notulisten

Tikken jouw vingers wat je oren horen?

Als Notulist heb je de unieke mogelijkheid in de uren dat het jou uitkomt een mooi bedrag bij te verdienen. Als Notulist maak je deel uit van onze notulistenpool die wordt ingezet bij opdrachtgevers uit diverse sectoren. Je bepaalt zelf hoe vaak je een notuleeropdracht aanneemt, vanuit huis of op locatie.

Lees meer
Sluiten