Werken bij

Cantrijn, omdat het altijd slimmer en beter kan!

De klanten waarvoor wij werken hebben één ding gemeen. Het zijn organisaties die bewust bezig zijn met het optimaliseren van hun ondersteunende processen. Op het secretariaat en binnen stafafdelingen zoals HR, finance en communicatie. Wij zijn ervoor om die ondersteunende processen continu goed te laten functioneren, van strategie tot inhoud. Dit doen we al ruim 25 jaar lang en met inmiddels bijna 40 collega’s!

Ontdek wat jij bij Cantrijn kunt doen! Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Junior bestuursadviseur (vanaf 32 uur)

Bestuurders willen besturen, jij maakt het mogelijk!

Samen met ervaren collega’s verzorg je afwisselende bestuursondersteunende werkzaamheden voor diverse verenigingen en samenwerkingsverbanden. Je doet dit met name vanuit ons kantoor in Gorinchem, maar ook op locatie. Jij bent samen met een ervaren directe collega het aanspreekpunt voor bestuurders, (kader)leden en relaties van opdrachtgevers en coördineert de inzet van Cantrijn-collega’s uit diverse disciplines (beleidsondersteuning, secretariaat, communicatie, financiële administratie, automatisering).

Lees meer

Officemanager (vanaf 24 uur)

Krijg jij er een kick van om dingen goed te regelen? En alles perfect op papier te zetten?


Dan kun je bij ons je ei kwijt. Samen met ervaren en gedreven collega’s bied je complete ondersteuning aan onze opdrachtgevers in diverse sectoren. Als “spin in het web” ben jij het aanspreekpunt voor bestuurders, leden en relaties van deze opdrachtgevers. Je bent proactief, nauwkeurig en denkt graag mee. Je houdt ervan om dingen te regelen en “in control” te zijn.

Lees meer

Community manager (vanaf 32 uur)

Jouw missie: zorgen dat iedereen maximaal verbonden blijft

Denk jij in (bewegend) beeld en heb je een vlotte online pen? Weet je overal de juiste tone-of-voice te gebruiken en kennen social media voor jou geen geheimen? Dan moeten we zeker praten!

Lees meer

Junior secretaresse (vanaf 32 uur)

Een mooie eerste stap als secretaresse?

Als junior secretaresse verzorg je, samen met ervaren collega’s in jouw clusterteam, afwisselende secretariële werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers. In jouw geval gaat het onder andere om opdrachtgevers uit de medische sector. Gaandeweg de tijd ontwikkel je jezelf als “spin in het web” en het aanspreekpunt voor bestuurders, leden en relaties van deze opdrachtgevers. Kortom, volop afwisseling, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden!

Lees meer

Notulisten

Flexibel werken? Reageer als je nieuwsgierig bent!

Heb je nog tijd over en neem je graag een kijkje in vele keukens? Ga dan aan de slag als notulist bij Cantrijn. Je maakt deel uit van onze notulistenpool die wordt ingezet bij opdrachtgevers uit diverse sectoren. Jij bepaalt hoe vaak je een notuleeropdracht aanneemt.

Lees meer
Sluiten