Werken bij

Cantrijn, omdat het altijd slimmer en beter kan!

De klanten waarvoor wij werken hebben één ding gemeen. Het zijn organisaties die bewust bezig zijn met het optimaliseren van hun ondersteunende processen. Op het secretariaat en binnen stafafdelingen zoals HR, finance en communicatie. Wij zijn ervoor om die ondersteunende processen continu goed te laten functioneren, van strategie tot inhoud. Dit doen we al ruim 25 jaar lang en met inmiddels bijna 40 collega’s!

Ontdek wat jij bij Cantrijn kunt doen! Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Junior commercieel medewerker HR-services (fulltime)

Uitdagende startersfunctie: meteen mee ‘in het diepe’!

Cantrijn biedt doordachte ondersteuningsoplossingen, via ‘uitbesteding’, ‘inbesteding’ of een slimme combinatie hiervan. Met onze propositie zijn wij al jarenlang onderscheidend en succesvol in de professionele samenwerkingsmarkt. Onze ambities reiken verder en daarom zijn we per direct op zoek naar uitbreiding van ons commerciële team.

Lees meer

Recruiter (vanaf 32 uur)

Als jij het anders wilt doen, dan moet je bij ons zijn!

Als recruiter weet jij de juiste kandidaten te vinden voor vacatures bij Cantrijn én bij onze opdrachtgevers. Tevens bouw je een netwerk op van direct inzetbare ondersteuningsprofessionals voor tijdelijke werkzaamheden. Samen met Cantrijn-collega’s onderhoud je contacten met opdrachtgevers en match je hun vraag met jouw aanbod.

Lees meer

Notulisten

Flexibel werken? Reageer als je nieuwsgierig bent!

Heb je nog tijd over en neem je graag een kijkje in vele keukens? Ga dan aan de slag als notulist bij Cantrijn. Je maakt deel uit van onze notulistenpool die wordt ingezet bij opdrachtgevers uit diverse sectoren. Jij bepaalt hoe vaak je een notuleeropdracht aanneemt.

Lees meer

Stage lopen bij Cantrijn

Dit is jouw kans! We zoeken ondersteuningstalent.

Vind je het leuk om werkervaring op te doen voor meerdere klanten en houd je van snel schakelen? Ben je een teamspeler en houd je van een uitdaging? Dan is dit jouw kans!

Per stageperiode hebben wij ruimte voor een enthousiaste en leergierige Secretariële meewerkstagiair(e) (MBO4) voor 20 weken.

Lees meer
Sluiten