Werken bij

Cantrijn, omdat het altijd slimmer en beter kan!

De klanten waarvoor wij werken hebben één ding gemeen. Het zijn organisaties die bewust bezig zijn met het optimaliseren van hun ondersteunende processen. Op het secretariaat en binnen stafafdelingen zoals HR, finance en communicatie. Wij zijn ervoor om die ondersteunende processen continu goed te laten functioneren, van strategie tot inhoud. Dit doen we al ruim 25 jaar lang en met inmiddels bijna 40 collega’s!

Ontdek wat jij bij Cantrijn kunt doen! Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Office Manager met Communicatie Skills (vanaf 32 uur)

Noemen zij jou altijd de regelneef of -tante?

Als Office Manager met Communicatie Skills bij Cantrijn regel en coördineer je niet alleen werkzaamheden, maar organiseer je ook evenementen. Denk hierbij aan congressen, nascholingen en ledenbijeenkomsten. Dat maakt deze functie uitdagend en veelzijdig. Je werkt als Office Manager met Communicatie Skills vanuit Gorinchem en verdient tot € 3.000,- per maand. Een werkweek vanaf 32 uur is mogelijk.

Lees meer

Junior Bestuurssecretaris (vanaf 32 uur)

Ben jij de spin in het bestuurlijke web?

Als Junior Bestuurssecretaris verzorg je afwisselende ondersteunende werkzaamheden voor verenigingen en samenwerkingsverbanden. Je werkt meestal vanuit Gorinchem, soms op locatie. Jij bent als Junior Bestuurssecretaris het aanspreekpunt voor bestuurders, (kader)leden en relaties van opdrachtgevers en coördineert de inzet van Cantrijn-collega’s. Als Junior Bestuurssecretaris werk je minimaal 32 uur en verdien je tot € 3.000,- per maand.

Lees meer

Office Manager (vanaf 24 uur)

Is jouw bureau altijd opgeruimd? Met inzet van Cantrijn wel!

Als Office Manager bij Cantrijn regel en coördineer je niet alleen werkzaamheden, je werkt proactief mee. Dit doe je voor verschillende klanten uit diverse sectoren. Dat maakt jouw functie als Office Manager zo uitdagend! Je werkt als Office Manager vanuit Gorinchem en verdient tot € 3.000,- per maand. Een werkweek vanaf 24 uur is mogelijk.

Lees meer

Community manager (vanaf 32 uur)

Jouw missie: zorgen dat iedereen maximaal verbonden blijft

Denk jij in (bewegend) beeld en heb je een vlotte online pen? Weet je overal de juiste tone-of-voice te gebruiken en kennen social media voor jou geen geheimen? Dan moeten we zeker praten!

Lees meer

Junior secretaresse (vanaf 32 uur)

Is jouw bureau altijd opgeruimd?

Als Junior Secretaresse verzorg je vanuit Gorinchem, samen met ervaren collega’s in jouw team, afwisselende secretariële werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers. Als Junior Secretaresse ben je het aanspreekpunt voor bestuurders, leden en relaties van deze opdrachtgevers. Je werkt minimaal 32 uur per week en verdient tot € 2.200,- per maand.

Lees meer

Notulisten

Tikken jouw vingers wat je oren horen?

Als Notulist heb je de unieke mogelijkheid in de uren dat het jou uitkomt een mooi bedrag bij te verdienen. Als Notulist maak je deel uit van onze notulistenpool die wordt ingezet bij opdrachtgevers uit diverse sectoren. Je bepaalt zelf hoe vaak je een notuleeropdracht aanneemt, vanuit huis of op locatie.

Lees meer
Sluiten