Werken bij

Cantrijn, omdat het altijd slimmer en beter kan!

De klanten waarvoor wij werken hebben één ding gemeen. Het zijn organisaties die bewust bezig zijn met het optimaliseren van hun ondersteunende processen. Op het secretariaat en binnen stafafdelingen zoals HR, finance en communicatie. Wij zijn ervoor om die ondersteunende processen continu goed te laten functioneren, van strategie tot inhoud. Dit doen we al ruim 24 jaar lang en met inmiddels bijna 40 collega’s!

Ontdek wat jij bij Cantrijn kunt doen! Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Junior community manager (vanaf 32 uur)

Jouw missie: zorgen dat iedereen maximaal verbonden blijft!

Ben jij als ‘young professional’ op zoek naar een uitdagende groeifunctie bij een informeel bedrijf? Houd jij van snel schakelen, initiatief nemen en klanten verrassen? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar:

Junior community manager (vanaf 32 uur)

Lees meer

Recruiter (vanaf 32 uur)

Als jij het anders wilt doen, dan moet je bij ons zijn!

“Ervoor zorgen dat bestuurders en managers zich bezig kunnen houden met de dingen waar ze goed in zijn”. Vanuit die gedachte zijn wij dag in dag uit bezig om de beste ondersteuners in te zetten, van managementassistenten en directiesecretaresses tot communicatiemedewerkers, project- en programma-ass...

Lees meer

Medewerker communicatie en events (vanaf 32 uur)

Hoe nieuwsgierig ben jij?

Al 25 jaar is Cantrijn Groep het bureau dat professionele verenigingen, stichtingen, communities en projectorganisaties ondersteunt in vrijwel elke sector. Werken bij een bureau en niet voor één organisatie zorgt voor gegarandeerde afwisseling. Je switcht tussen klanten en verschillende werkzaamhede...

Lees meer

Notulisten

Flexibel werken? Reageer als je nieuwsgierig bent!

Heb je nog tijd over en neem je graag een kijkje in vele keukens? Ga dan aan de slag als notulist bij Cantrijn. Je maakt deel uit van onze notulistenpool die wordt ingezet bij opdrachtgevers uit diverse sectoren. Jij bepaalt hoe vaak je een notuleeropdracht aanneemt.

Cantrijn is een bureau dat werkt ...

Lees meer

Stage lopen bij Cantrijn

Dit is jouw kans! We zoeken ondersteuningstalent.

Vind je het leuk om werkervaring op te doen voor meerdere klanten en houd je van snel schakelen? Ben je een teamspeler en houd je van een uitdaging? Dan is dit jouw kans!

Per stageperiode hebben wij ruimte voor een enthousiaste en leergierige Secretariële meewerkstagiair(e) (MBO4) voor 20 weken.

De we...

Lees meer
Sluiten