Junior bestuursadviseur (vanaf 32 uur)

Wij zijn Cantrijn en wij ondersteunen professionele verenigingen, stichtingen, communities en projectorganisaties in vrijwel elke sector. Wij werken dus niet voor één, maar meerdere organisaties en dat maakt jouw werk lekker afwisselend.
Voor ons cluster ‘openbaar bestuur’ zoeken we nog iemand die bij samenwerkingen ondersteuning biedt en de boel coördineert. Het gaat om samenwerkingen tussen overheidsorganisaties onderling, tussen gemeenten en private partijen of tussen vakspecialisten binnen overheidsorganisaties. Wij bij Cantrijn organiseren het verbindende secretariaat en de communicatie-infrastructuur. Ons cluster ‘openbaar bestuur’ heeft juridische en bestuurskundige kennis in huis en we denken mee op beleidsniveau met onze klanten.

Wil jij onze klanten in het publieke domein adviseren, ondersteunen en ontzorgen? Lees dan snel verder!

Hoe ziet jouw nieuwe baan eruit?

Samen met ervaren collega’s verzorg je afwisselende bestuursondersteunende werkzaamheden voor diverse verenigingen en samenwerkingsverbanden. Je doet dit meestal vanuit ons kantoor in Gorinchem en af en toe op locatie. Jij bent samen met een ervaren directe collega het aanspreekpunt voor bestuurders, (kader)leden en relaties van opdrachtgevers en coördineert de inzet van Cantrijn-collega’s uit diverse disciplines (beleidsondersteuning, secretariaat, communicatie, financiële administratie, automatisering). Vanuit deze basis groei je door naar een zelfstandige rol voor onze opdrachtgevers. Je houdt overzicht over alle activiteiten en weet deze goed te coördineren, je zet kansen van verenigingen om in concrete acties en je bouwt mee aan de professionalisering van onze dienstverlening.

Deze functie is echt voor ambitieuze mensen die graag dat stapje extra zetten en mee willen bouwen aan een mooie toekomst van een ondernemend bureau!

Jij:

 • hebt bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van bestuurskunde of rechten;
 • hebt enige ervaring (in de vorm van werk of stage of anderszins) bij een overheidsinstelling
 • kunt de dingen helder opschrijven en zeggen. Ook voor het geven van een presentatie draai je je hand niet om.
 • hebt een ambitieuze instelling: je neemt graag initiatief en bent gedreven om concrete doelen en resultaten te bereiken;
 • neemt dingen uit handen en denkt graag mee. Zo ben jij gewoon.
 • Hebt een helikopterview en kunt snel schakelen tussen verschillende klanten en opdrachten;
 • bent integer en overtuigend: je hebt het vermogen om klanten en collega’s voor je te winnen.

Wij:

 • bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • geven je een team van enthousiaste, gedreven collega’s om mee samen te werken;
 • bieden je flexibiliteit in het regelen van jouw werktijden;
 • naast de lekkerste koffie, een heerlijke lunch uit eigen keuken;
 • volop mogelijkheden om lol te hebben in en naast je werk.


Heb je nu het gevoel: ze zoeken mij! Dan moeten we zeker praten.

Meer informatie?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Stuur je cv en vooral je motivatie naar solliciteren@cantrijn.nl. Wil je meer informatie? Neem contact op met de coördinator van het cluster openbaar bestuur, Lisanne de Visser via 0183-620066.

Bekijk onze Instagram om te zien hoe het is om bij ons te werken!

Instagram

Ben je recruiter?

Wij zijn zelfverzorgend als het gaat om de invulling van onze vacatures. Acquisitie naar aanleiding van de openstaande vacatures wordt als storend ervaren. We besteden er daarom het liefst zo weinig mogelijk tijd aan.

Delen via
Sluiten