Junior verenigingsmanager openbaar bestuur (vanaf 32 uur)

Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar:

Junior verenigingsmanager openbaar bestuur (vanaf 32 uur)

Overal waar samengewerkt wordt, is behoefte aan coördinatie en ondersteuning. Vanuit deze gedachte opereert ook ons cluster ‘openbaar bestuur’. Samenwerking tussen overheidsorganisaties onderling, tussen gemeenten en private partijen of tussen vakspecialisten binnen overheidsorganisaties. Cantrijn organiseert het verbindende secretariaat en de communicatie-infrastructuur. Binnen ons cluster ‘openbaar bestuur’ is juridische en bestuurskundige kennis in huis en denken we op beleidsniveau mee met onze klanten! Wil jij onze klanten in het publieke domein adviseren, ondersteunen en ontzorgen? Lees dan snel verder!

Hoe ziet jouw nieuwe baan eruit?

Samen met ervaren collega’s verzorg je afwisselende bestuursondersteunende werkzaamheden voor diverse verenigingen en samenwerkingsverbanden. Je doet dit met name vanuit ons kantoor in Gorinchem, maar ook op locatie. Jij bent samen met een ervaren directe collega het aanspreekpunt voor bestuurders, (kader)leden en relaties van opdrachtgevers en coördineert de inzet van Cantrijn-collega’s uit diverse disciplines (beleidsondersteuning, secretariaat, communicatie, financiële administratie, automatisering). Vanuit deze basis groei je door naar een zelfstandige rol als verenigingsmanager voor onze opdrachtgevers. In deze rol houd je overzicht over alle activiteiten en weet je deze goed te coördineren, je zet kansen van verenigingen om in concrete acties en je bouwt mee aan de professionalisering van onze dienstverlening.

Deze functie is vooral bestemd voor ambitieuze mensen die de grenzen van hun mogelijkheden willen opzoeken en die mee willen bouwen aan een mooie toekomst van een ondernemend bureau!

Wat zien we graag?

 • een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van bestuurskunde of rechten;
 • enige ervaring (in de vorm van werk of stage of anderszins) bij/met de overheid is een pré!
 • een analytische en gestructureerde instelling;
 • uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden; taalkundig sterk;
 • in staat om initiatief te nemen en gedreven om concrete doelen en resultaten te bereiken;
 • een ‘hands on’, dienstverlenende en ondernemende instelling;
 • het vermogen om te schakelen tussen verschillende klanten en opdrachten;
 • het vermogen om klanten en collega’s voor je te winnen.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • een inspirerende en professionele werkomgeving met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • samenwerking met enthousiaste collega’s;
 • flexibele werktijden;
 • prima arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?

Ben je enthousiast geworden over de vacature en wil je solliciteren? Stuur je cv met motivatie naar solliciteren@cantrijn.nl. Wil je meer informatie? Neem contact op met de coördinator van het cluster openbaar bestuur, Lisanne de Visser via 0183-620066.

Bekijk onze Instagram voor een sfeerimpressie van het werken bij Cantrijn!

Instagram

Ben je recruiter?

Wij zijn zelfverzorgend als het gaat om de invulling van onze vacatures. Acquisitie naar aanleiding van de openstaande vacatures wordt als storend ervaren. We besteden er daarom het liefst zo weinig mogelijk tijd aan.

Delen via
Sluiten