Stage lopen bij Cantrijn

Dit is jouw kans! We zoeken ondersteuningstalent.

Vind je het leuk om werkervaring op te doen voor meerdere klanten en houd je van snel schakelen? Ben je een teamspeler en houd je van een uitdaging? Dan is dit jouw kans!

Per stageperiode hebben wij ruimte voor een enthousiaste en leergierige Secretariële meewerkstagiair(e) (MBO4) voor 20 weken.

De werkzaamheden als stagiair(e):

  • Ondersteuning secretariële werkzaamheden
  • Ondersteuning bij evenementen, zowel fysiek als online meetings
  • Ondersteuning bij communicatie-activiteiten, zoals o.a. website en social media bijhouden, en mailings opmaken en versturen

Er is altijd genoeg te doen en, als je meer wilt, kijken we samen wat jou en ons het beste past!

Wat verwachten we van jou?

We zijn op zoek naar een professionele student die proactief weet te handelen en initiatief toont. Wij worden enthousiast als je zowel in teamverband als zelfstandig je draai weet te vinden. Verder verwachten we van de student dat deze zowel op het gebied van mondelinge als schriftelijke communicatievaardigheden een ruim voldoende scoort.

Wat bieden wij?

  • Minimaal 1 uur begeleiding per week
  • Een inspirerende en professionele werkomgeving met veel (toekomst)mogelijkheden
  • Ruimte voor eigen inbreng en je eigen onderzoeksopdracht
  • Samenwerking met enthousiaste collega’s

Lijkt het je wat?

Ben je enthousiast en wil je door middel van deze stageplaats je loopbaan een boost geven? Solliciteer dan snel en wie weet kom jij ons team versterken! Stuur je sollicitatie naar solliciteren@cantrijn.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met onze P&O afdeling, 0183-620066.

Ben je recruiter?

Wij zijn zelfverzorgend als het gaat om de invulling van onze vacatures. Acquisitie naar aanleiding van de openstaande vacatures wordt als storend ervaren. We besteden er daarom het liefst zo weinig mogelijk tijd aan.

Delen via
Sluiten