Ik ga altijd met je in gesprek!

Erick Verlee

Ik ga altijd met je in gesprek!

Stage lopen bij Cantrijn

Wij zoeken leergierige, enthousiaste talenten! Dit is jouw kans

Vind je het leuk om werkervaring op te doen voor meerdere klanten en houd je van snel schakelen? Ben je een teamspeler en houd je van een uitdaging? Dan is dit jouw kans! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige talenten op MBO of HBO niveau.

We zijn op zoek naar een professionele student die proactief weet te handelen en initiatief toont. Wij worden enthousiast als je zowel in teamverband als zelfstandig je draai weet te vinden. Verder verwachten we van de student dat deze zowel op het gebied van mondelinge als schriftelijke communicatievaardigheden een ruim voldoende scoort.

  • Minimaal 1 uur begeleiding per week
  • Een inspirerende en professionele werkomgeving met veel (toekomst)mogelijkheden
  • Ruimte voor eigen inbreng en je eigen onderzoeksopdracht
  • Samenwerking met enthousiaste collega’s

Wil je meer weten over de stage opdrachten die eerdere stagiaires bij ons hebben gedaan? Lees dan hier de blog en krijg een beter beeld van wat voor stage opdrachten Cantrijn kan bieden.

Lijkt het je wat?
Ben je enthousiast en wil je door middel van deze stageplaats je loopbaan een boost geven? Solliciteer dan snel en wie weet kom jij ons team versterken! Stuur je sollicitatie naar solliciteren@cantrijn.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Erick Verlee via 06-45151510..

Bekijk onze Instagram voor een sfeerimpressie van het werken bij Cantrijn!

Instagram

Ben je een recruitmentbureau?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen via
Sluiten