Werken bij Cantrijn

Al ruim 26 jaar werken wij met klanten die één ding gemeen hebben. Het zijn organisaties die bewust bezig zijn met het optimaliseren van hun ondersteunende processen. Onze klanten zijn professionele verenigingen, stichtingen, communities en projectorganisaties.

Dagelijks houden wij ons bezig met het zo goed mogelijk te laten functioneren van de organisaties waarvoor wij werken. Dit doen wij zowel op strategisch als op inhoudelijk niveau en binnen verschillende processen. Dit gaat van secretariaat tot stafafdelingen als HR, finance en communicatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werk dat wij doen? Bekijk dan de klantcases hieronder.

Wat maakt werken bij Cantrijn zo leuk?

Werken bij een bureau en niet voor één organisatie zorgt voor gegarandeerde afwisseling. Je switcht tussen klanten en verschillende werkzaamheden en dat ook nog eens in allerlei sectoren. Bij Cantrijn ontdek je echt waar jij goed in bent!

  • Veel afwisseling in je werk door het ruime aanbod van klanten en organisaties
  • Uitdagend werk door de verschillende sectoren waarin wij werken
  • Veel verantwoordelijkheid in de taken die je uitvoert
  • De mogelijkheid om te ontdekken wat je talenten en kwaliteiten zijn
Ontmoeten 1 2

Het is jouw taak om samen met je collega’s slim te organiseren en te coördineren. Past deze uitdaging bij jou? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.

Vacatures

Kijkje in de keuken

Wil je een kijkje in de keuken? Volg dan onze instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen!

Banner 1
Sluiten