Werken bij Cantrijn

Al ruim 26 jaar werken wij met klanten die één ding gemeen hebben. Het zijn organisaties die bewust bezig zijn met het optimaliseren van hun ondersteunende processen. Onze klanten zijn professionele verenigingen, stichtingen, communities en projectorganisaties.

Dagelijks houden wij ons bezig met het zo goed mogelijk te laten functioneren van de organisaties waarvoor wij werken. Dit doen wij zowel op strategisch als op inhoudelijk niveau en binnen verschillende processen. Dit gaat van secretariaat tot stafafdelingen als HR, finance en communicatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werk dat wij doen? Bekijk dan de klantcases hieronder.

Wat maakt werken bij Cantrijn zo leuk?

Werken bij een bureau en niet voor één organisatie zorgt voor gegarandeerde afwisseling. Je switcht tussen klanten en verschillende werkzaamheden en dat ook nog eens in allerlei sectoren. Bij Cantrijn ontdek je echt waar jij goed in bent!

  • Veel afwisseling in je werk door het ruime aanbod van klanten en organisaties
  • Uitdagend werk door de verschillende sectoren waarin wij werken
  • Veel verantwoordelijkheid in de taken die je uitvoert
  • De mogelijkheid om te ontdekken wat je talenten en kwaliteiten zijn
Ontmoeten 1 2

Het is jouw taak om samen met je collega’s slim te organiseren en te coördineren. Past deze uitdaging bij jou? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij, onder andere, de volgende vacatures openstaan:

Officemanager met communicatieskillsAls “spin in het web” ben jij het aanspreekpunt voor bestuurders, leden en relaties van deze opdrachtgevers. Klik hier!
Administratief medewerker HREcht 'ontzorgen' in HR-administratie bij Cantrijn én onze opdrachtgevers. Klik hier!
Junior commercieel medewerkerHR services, klantcontact en uitwerking van samenwerking tussen Cantrijn en de opdrachtgever. Klik hier!
Junior bestuursadviseurKlanten in het publieke domein adviseren, ondersteunen en ontzorgen. klik hier
RecruiterZoeken en benaderen van de best passende kandidaten. Je bent eigenaar van het hele recruitment-proces. Klik hier!

Wil je meer weten over deze of één van de andere vacatures? Klik dan snel op de vacature knop!

Vacatures

Kijkje in de keuken

Wil je een kijkje in de keuken? Volg dan onze instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen!

1
2
Sluiten