Werken bij Cantrijn

Al ruim 26 jaar werken wij met klanten die één ding gemeen hebben. Het zijn organisaties die bewust bezig zijn met het optimaliseren van hun ondersteunende processen. Onze klanten zijn professionele verenigingen, stichtingen, communities en projectorganisaties.

Dagelijks houden wij ons bezig met het zo goed mogelijk te laten functioneren van de organisaties waarvoor wij werken. Dit doen wij zowel op strategisch als op inhoudelijk niveau en binnen verschillende processen. Dit gaat van secretariaat tot stafafdelingen als HR, finance en communicatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werk dat wij doen? Bekijk dan de klantcases hieronder.

Wat maakt werken bij Cantrijn zo leuk?

Werken bij een bureau en niet voor één organisatie zorgt voor gegarandeerde afwisseling. Je switcht tussen klanten en verschillende werkzaamheden en dat ook nog eens in allerlei sectoren. Bij Cantrijn ontdek je echt waar jij goed in bent!

  • Veel afwisseling in je werk door het ruime aanbod van klanten en organisaties
  • Uitdagend werk door de verschillende sectoren waarin wij werken
  • Veel verantwoordelijkheid in de taken die je uitvoert
  • De mogelijkheid om te ontdekken wat je talenten en kwaliteiten zijn
Ontmoeten 1 2

Het is jouw taak om samen met je collega’s slim te organiseren en te coördineren. Past deze uitdaging bij jou? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij, onder andere, de volgende vacatures openstaan

Junior secretaresse (vanaf 32 uur)
Als Junior Secretaresse verzorg je vanuit Gorinchem, samen met ervaren collega’s in jouw team, afwisselende secretariële werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers. Je werkt minimaal 32 uur per week en verdient tot € 2.200,- per maand. Klik hier!
Office Manager (vanaf 24 uur)Als Office Manager bij Cantrijn regel en coördineer je niet alleen werkzaamheden, je werkt proactief mee. Je werkt als Office Manager vanuit Gorinchem en verdient tot € 3.000,- per maand. Klik hier!
Junior Bestuurssecretaris (vanaf 32 uur)Als Junior Bestuurssecretaris verzorg je afwisselende ondersteunende werkzaamheden voor verenigingen en samenwerkingsverbanden. Als Junior Bestuurssecretaris werk je minimaal 32 uur en verdien je tot € 3.000,- per maand. Klik hier!
Community Manager (vanaf 32 uur)Denk jij in (bewegend) beeld en heb je een vlotte online pen? Weet je overal de juiste tone-of-voice te gebruiken en kennen social media voor jou geen geheimen? Klik hier!

Wil je meer weten over bovenstaande vacatures? Klik dan snel op de vacature knop!

Vacatures

Kijkje in de keuken

Wil je een kijkje in de keuken? Volg dan onze instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen!

Banner 1
Banner 2
Sluiten